• darkblurbg

Wil jij lessen in de auto of op de motor bij Auto- en Motorrijschool Arie Gerrits?
Dan kun je ook deelnemen aan de persoonlijk gerichte theorielessen!

Wat zijn persoonlijk gerichte theorielessen?

Elke maandagavond van 18.30 tot 20.00uur geeft Arie Gerrits theorielessen voor zowel de auto als de motor. De theorielessen vinden plaats in Dalen en worden gegeven in kleine groepjes. Door de kleine groepjes kan er echt de tijd worden genomen om de theorie goed uit te leggen. Wanneer nodig kan deze ook nog eens persoonlijk worden herhaald. 

 

Na het volgen van slechts vier theorielessen voor de auto, is alle theorie behandeld en ben jij klaar om voor je theorie-examen te gaan. Dat betekent dat je na een maand je theoriecertificaat gehaald kan hebben! Bij de motor is het advies om twee theorielessen te volgen en de aanvullende theorie zelf te behandelen.

 

Handig is om een theorieboek aan te schaffen om actief mee te kunnen doen en thuis alles nog eens door te nemen. De aanschaf van zo’n theorieboek kan via de rijschool zelf. Wel moet je je zelf inschrijven voor het theorie-examen bij het CBR. Dit doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD en het rijschoolnummer. Is jouw toets/examen aangevraagd, dan ontvang je automatisch een e-mail.

 

Neem contact op