• darkblurbg

Rijles moet niet alleen leerzaam, maar ook leuk zijn. Auto- en Motorrijschool Arie Gerrits geeft rijles in een prettige en ontspannen sfeer. Zo stap je altijd met een gerust gevoel in de auto.

De rijlessen bij Auto- en Motorrijschool Arie Gerrits zijn flexibel in te plannen. Heb je het doordeweeks druk met school, bijbaantjes en sport? Dan kun je bij Arie Gerrits ook rijlessen op zaterdag én zondag! Zo wordt de rijopleiding altijd afgestemd op jou en jouw wensen.

Je hebt de mogelijkheid om 7 dagen per week auto te rijden. De rijlessen duren 1 uur of 2 uur achter elkaar. Het is mogelijk om meerdere keren per week te rijlessen, zo kun je bijvoorbeeld ook versneld je rijbewijs halen. Het aantal rijlessen dat je krijgt is per persoon verschillend.

 

Rijles met 16,5 jaar

Door 2todrive krijg jij de kans om al eerder te beginnen met autorijles! Hoe werkt het?: Met 2toDrive doe je onder begeleiding van een coach rijervaring op. Vanaf een leeftijd van 16 jaar mag je beginnen met de theorielessen van de auto, ben je 16,5 jaar: dan mag je beginnen met de praktijk rijlessen van de auto.

Als je 17 jaar bent geworden, en je theorie-examen hebt gehaald, mag je rijexamen doen. Haal je je rijbewijs, dan kun je tot je achttiende autorijden samen met je coach. Op deze manier doe je over een langere periode, onder relatief veilige omstandigheden, meer rijervaring op. Vanaf je achttiende mag je meteen zelfstandig autorijden.

 

Lijkt jou dit wat?

Neem contact op