• darkblurbg

Nieuw bij Auto- en Motorrijschool Arie Gerrits: Automaat rijles!

Nieuw bij Auto- en Motorrijschool Arie Gerrits: Automaat rijles!

Sinds 2023 is er ook een auto met automatische versnelling beschikbaar. Je kunt om verschillende redenen kiezen voor rijles in een automaat. Sommigen vinden het lastig om zich te concentreren op het schakelen en tegelijkertijd goed op te letten op het verkeer. Voor anderen is het niet mogelijk om te schakelen vanwege een lichamelijke beperking. En, tegenwoordig zijn er steeds meer hybride en elektrische auto’s. Allemaal automaat. Wat jouw reden ook is, bij Auto- en Motorrijschool Arie Gerrits helpen je we graag om je rijbewijs te halen, ook in een automaat.

 

De voordelen van een automaat rijbewijs halen:

  • Je hebt minder rijlessen nodig
  • Je hebt meer rust tijdens het rijden
  • Je kunt je beter concentreren, omdat je minder handelingen uitvoert

 

Flexibel in te plannen rijles

De rijlessen bij Auto- en Motorrijschool Arie Gerrits zijn flexibel in te plannen. Heb je het doordeweeks druk met school, bijbaantjes en sport? Dan kun je bij Arie Gerrits ook rijlessen op zaterdag én zondag! Zo wordt de rijopleiding altijd afgestemd op jou en jouw wensen.

Je hebt de mogelijkheid om 7 dagen per week auto te rijden. De rijlessen duren 1 uur of 2 uur achter elkaar. Het is mogelijk om meerdere keren per week te rijlessen, zo kun je bijvoorbeeld ook versneld je rijbewijs halen. Het aantal rijlessen dat je krijgt is per persoon verschillend.

 

Lijkt jou dit wat?

Neem contact op